Direct een afspraak maken?
Bel 010 471 6919

Lichaamsbehandelingen


Soin Eau Thermale Spa Corps

Deze lichaamsbehandeling bestaat uit een combinatie van een aangenaam warme omgeving en langzame massagebewegingen, in een sfeer van cocooning: lauwe verstuiving met de Spray éclat, peeling, aanbrengen van warme kompressen, pakking met lauwe Gelée thermale, modelage...
Een behandeling van een uur met ontspannende, energiegevende, herstructurerende effecten voor een fluweelzachte en stralende huid.

duur: ca 45 minuten

Secrets de Sothys®
Secrets de Sothys® (alomvattende serie van stressbestrijdende anti-verouderingsproducten) is het resultaat van onderzoek door Sothys in de strijd tegen veroudering. De productlijn is de kern van haar vakmanschap en wetenschappelijke voorsprong. Hightech formules met allerhande actieve bestanddelen werden uitgekozen vanwege hun eigenschappen en hun synergetische werking op de huidveroudering.

De kracht van de innovatie Tex-OE® (een extract van de cactusvijg): dit stimuleert het verschijnen van HSP, proteïnen die huidstress bestrijden en de levensvatbaarheid van de cel in stand houden na een agressieve invloed van buitenaf. Het parfum op basis van etherische olie van ylang-ylang en marjolein zorgt voor ontspanning en doet de zintuigen ontwaken, zodat de huid maximaal ontvankelijk wordt. Het gevolg: een gladde, stevige en gerevitaliseerde huid die straalt van schoonheid.

duur: ca 60 minuten

Baume lissant corps Secrets de Sothys®
Een globale lichaamsverzorging die veroudering tegengaat, de lichaamshuid opspant en zorgt voor een ontspannende werking. Een ware verjongingskuur van top tot teen. Bewezen doeltreffendheid.