Direct een afspraak maken?
Bel 010 471 6919

Hand- en nagelverzorging


Gel-Lac
U bent trots op uw eigen nagels maar u zou deze best steviger en/of mooier willen hebben maar kustnagels zou niet uw keuze zijn. Dan hebben wij de oplossing in huis, Gel-Lac.

Het is te vergelijken met nagellak, maar omdat het product anders van samenstelling is en het uit moet harden onder een speciale lamp, moet het worden aangebracht door een professional.
Het eindresultaat is echt verbluffend, waar u twee tot drie weken mee kan en mag pronken, afhankelijk van de snelheid waar uw eigen nagels mee groeien.

Het grote voordeel van het Gel-Lac systeem zit hem in de duurzaamheid, na de behandeling zullen uw nagels minder snel scheuren en breken, dus altijd mooie nagels.
Dat is anders als de nagels zijn gelakt op traditionele wijze, want dan is het probleem dat de nagellak gaat bladeren of na ze te hebben gelakt zit de eerste beschadiging er al weer op.

Gel-Lac is toe te passen als transparant met bijvoorbeeld de "French Manicure" optie. Of maak een keuze uit diverse mooie kleuren, met als resultaat prachtige nagels in de kleur van uw keuze. U heeft de komende twee tot drie weken er geen omkijken meer naar.
Na deze periode kunt u de lak weer laten bijwerken in de zelfde of andere kleur van uw keuze. Door het gebruikte materiaal zult u al snel ontdekken dat na de Gel-Lac behandeling uw nagels minder snel zullen scheuren en/of breken.

Op deze manier creëert u ongemerkt ook nog eens uw eigen gewenste lengte met uw nagels.

Het is geen kunstnagelsysteem d.w.z. dat uw bestaande nagels niet direct verlengt kunnen worden met dit systeem. En het is ook niet zo hard als kunstnagels.


Prijzen Gel-lac nagels

Blank voor de hand €. op aanvraag
Blank voor de voet €. op aanvraag
Kleur voor de hand €. op aanvraag
Kleur voor de voet €. op aanvraag
French manicure voor de hand €. op aanvraag
French manicure voor de voet €. op aanvraag


De voordelen van Gel-lac op een rij
  • Duurzaam
  • Ultra dun
  • Betaalbaar
  • Breed kleurenscala, transparant
  • Zeer stevig
  • Flexibel
  • Snel aan te brengen
  • Kan tegen een stootje