Direct een afspraak maken?
Bel 010 471 6919

Gezichtsbehandelingen


Seizoenbehandelingen
Sothys is de schepper Sothys is de schepper van een uniek behandelingsconcept: de seizoensbehandeling. Geïnspireerd op de weldaden van de natuur, biedt Sothys u een collectie behandelingen met een beperkte oplage: originele combinaties van plantaardige extracten voor een zintuiglijke en kleurrijke reis die voortdurend vernieuwd wordt. Lees verder »


 
Intensieve instituutbehandelingen
Naast de gelaatsbehandelingen kunt u ook in de salon terecht voor Sothys Instituutbehandelingen. Dit zijn zeer geavanceerde behandelingen met sterk geconcentreerde werkstoffen van hoogwaardige kwaliteit, voor meer intentie en meer resultaat.

Sothys heeft een aantal Instituut behandelingen in haar programma. Deze behandelingen onderscheiden zich van de basisbehandelingen door hun uitvoering met specifieke werkstoffen. We spreken daarom ook wel van evenwichtherstellende behandelingen. Meestal zijn deze behandelingen voor mannen en vrouwen vanaf 27 jaar, vanwege de geconcentreerde werkstoffen. De behandelingen kunnen in kuurvorm gegeven worden, maar ook als alleenstaande behandeling. Het beste resultaat van de instituut behandeling krijgt men echter met de daarbij verzorgende producten voor thuis.
Lees verder »Specifieke behandelingen
In de salon kunt u terecht voor een tal van specifieke en speciale behandelingen. Deze behandelingen kunnen natuurlijk naar wens aangepast worden. Voor elke behandeling zal eerst een uitgebreide huiddiagnose gemaakt worden om de behandeling volledig aan te passen aan uw huidtype.
Lees verder »