Direct een afspraak maken?
Bel 010 471 6919

Onze producten


Sothys producten
De firma Sothys is een internationaal opererend familiebedrijf. De firma kenmerkt zich door een solide karakter en gevoel voor schoonheid. Sothys is van mening dat schoonheidsinstituten van essentieel belang zijn in de cosmeticawereld en biedt met 55 jaar ervaring een perfect resultaat in professionele huidverzorging. De 15.000 Sothysverkooppunten in 71 landen van de wereld weerspiegelen hetzelfde imago van kwaliteit en resultaat. Al direct vanaf het begin heeft Sothys alle grenzen verlegd en zich stevig gevestigd in het circuit van de professionele huidverzorging.

De kern van de Sothys programma's
Om de doeltreffendheid van uw instituutbehandelingen te verhogen, heeft Sothys de massagemethode Digi-Esthétique ontwikkeld, een combinatie van acupressuur, massage- en drainagetechnieken. Met de Digi-Esthétique totaalmethode voor lichaam en geest, duikt u in een diepgaande ontspanningsfase en revitaliseert u uw organisme voor een betere energiestroom en een betere opname van de actieve bestanddelen.

De nieuwe schoonheidsmethode
Huiddiagnose > persoonlijk advies > verzorgingsprogramma's'op maat
instituutbehandeling + intensieve serums + verzorgingsproducten voor thuis
Een totaalconcept voor optimale doeltreffendheid!


Sothys Make-up

Bij het samenstellen van de nieuwe serie verzorgende make-up Haute Personnalisation hebben de onderzoekers en kleurenspecialisten van Sothys aan u gedacht.

Want hoewel tegenwoordig alle effecten en alle stijlen zijn toegestaan, geldt een gouden regel: uzelf blijven, wat ook de trend is.

Om uw natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen en de sterke punten ervan te accentueren, heeft Sothys een nieuwe kleurmethode ontwikkeld die rekening houdt met uw algemene voorkomen, uw type teint, de kleur van uw ogen en uw haarkleur.

Na een diagnose en aan de hand van het advies van uw schoonheidsspecialist bepaalt u tot slot welke harmonieën u sublimeren, om uw nieuwe palet Haute Personnalisation samen te stellen. En omdat uw huid ook uniek is, bevat de nieuwe make-up van Sothys verzorgende actieve bestanddelen met meerdere voordelen die op maat worden samengesteld en die volledig zijn afgestemd op uw gebruikelijke verzorgingsprodcuten van Sothys.

Een droom van kleuren, uw eigen kleuren, die perfect overeenstemmen...


Cadeaubonnen

Leuke cadeautip! Aan te schaffen en te besteden in schoonheidssalon "De Oase". Voor een eigen bepaald bedrag kunt u een cadeaubon aanschaffen en als cadeau geven aan vrienden of familie.
image/jpeg

image/jpeg

image/jpeg

image/jpeg