Direct een afspraak maken?
Bel 010 471 6919

Intensieve instituutbehandelingen


Hydradvance®
De high performance hydratatie
Hydratatie is een wezenlijke behoefte, ongeacht het huidtype, de leeftijd of het seizoen.
Hydradvance® is een intensief hydraterende instituut behandeling die de huid een ongekend hydraterende kracht biedt en heer dag is, dag uit jeugdig houdt. Een moment van puur genieten voor de zintuigen.

duur: ca 70 minuten


Secrets de Sothys®
De soin excellence Secrets de Sothys® is een privilege voor de zintuigen, een perfectie van de behandelingen en een moment van schoonheid waarbij alle zintuigen betrokken zijn, een uitnodiging tot een reis voor de vijf zintuigen. De bijbehorende modelages bevatten naast de exclusieve Digi-Esthétique® van Sothys heerlijke samenstellingen.
Stress verdwijnt, de jeugdigheid keert terug op uw huid die een metamorfose heeft ondergaan. uw huid is als herboren en getransfigureerd door dat zij straalt als nooit tevoren.

duur: ca 90 minuten

Energie behandeling
De Eleutherococcus is een wonderbaarlijke plant uit het verre en koude Siberië. De capaciteit is aan te passen aan de specifieke behoeften van elke vrouw. Sothys blijkt tenslotte dit juweeltje van het land verplaatst te hebben over de lijn van energie.

Intensieve verkwikkende behandeling met Eleutherococcus extract.
Echte booster, deze handmatige 100% behandeling met inbegrip van een fase van grondige reiniging is perfect, alleen of in voorbereiding voor een kuur en van een behandeling intensief anti-ageing of vochtinbrengende crème om te herstellen van energie en uitstraling van de huid.

duur: ca 80 minuten
« vorige pagina
image/jpeg